Evaluatie van www.emergencyprotocol.net


Help ons de online noodbrieven en onze website www.emergencyprotocol.net te verbeteren!

Heeft u (of iemand in uw familie) een glycogeenstapelingsziekte (GSD) of een vetzuuroxidatiestoornis (FAOD)? Of bent u een professional die is geïnteresseerd is in het genereren van online noodbrieven? Wij hebben uw hulp nodig om te begrijpen hoe de noodbrieven en de website aan uw behoeften voldoen.

Deze vragenlijst neemt 10 minuten van uw tijd in beslag en uw feedback is van grote waarde voor ons. Indien mogelijk, verzoeken wij u om patiënten ouder dan 12 jaar de vragenlijst tenminste samen met de ouder of verzorger in te laten invullen. Als de patiënt 12 jaar of jonger is, verzoeken wij de ouder of verzorger de vragenlijst in te vullen. In het geval dat er meerdere GSD/FAOD patiënten per familie zijn, vragen wij vriendelijk om voor elke patiënt de enquête in te vullen. Uw antwoorden worden anoniem opgeslagen en geanalyseerd.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@stofwisselingsziekten.nl of onze website bezoeken.

Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De gegevens die worden vastgelegd over de enquête die u heeft ingevuld bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd. Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.